Team

Manon

Manon

Eigenaresse

Manon is sinds 2007 haarstyliste en werkt sinds 2002 in deze kapsalon aan de Hoogstraat. Ze begon als snuffelstagiaire en nam in september 2013 de zaak over. Toen heeft ze de naam veranderd in de Haremakerai en de zaak een metamorfose gegeven. Zoals de klanten zeggen: Het uiterlijk is veranderd, maar het innerlijk is hetzelfde gebleven. In haar vrije tijd gaat Manon het liefst op vakantie naar Zwitserland om te wintersporten en haar favoriete sport is yoga. Manon vindt veel leuk aan het kappersvak, maar geeft de voorkeur aan kleuren, knippen en vlechten. Ze werkt op woensdag, donderdag, vrijdag om de week en zaterdag. Manon is lief, zorgzaam en georganiseerd.

Sheila

Sheila

Haarstyliste

Sheila is sinds 1997 haarstyliste en werkt sinds 2003 in deze kapsalon aan de Hoogstraat. In haar vrije tijd gaat ze het liefst op vakantie naar Suriname en haar favoriete sport is kickboksen. Sheila vindt veel leuk van het kappersvak, maar geeft de voorkeur aan permanenten, highlights zetten, knippen en bij mannen een overloop scheren. Ze werkt elke dinsdag, woensdag en donderdag. Op vrijdag en zaterdag om de week. Sheila kan veel aan, is zorgzaam, heeft veel doorzettingsvermogen en is een harde werker.
Jessica

Jessica

Haarstyliste

Jessica is sinds 1992 haarstyliste en werkt sinds november 1997 in deze kapsalon aan de Hoogstraat. In haar vrije tijd gaat ze het liefst op vakantie naar Griekenland en haar favoriete bezigheden zijn dingen ondernemen met haar gezin en winkelen. Jessica vindt veel leuk van het kappersvak, maar geeft de voorkeur aan knippen en föhnen. Ze werkt op dinsdag, donderdagavond en vrijdag. Jessica is heel flexibel, kan snel schakelen, is behulpzaam en ze is een harde werker.

– – –

Stagiaires

Regelmatig geeft de Haremakerai aan stagiaires de gelegenheid het vak (verder) te leren. Het kan dus gebeuren dat u soms nieuwe gezichten in de salon ziet!

Maak een afspraak

Openingstijden

Dinsdag: 9:00 – 17:30
Woensdag: 9:00 – 17:30
Donderdag: 9:00 – 17:30 & 18:00 – 21:00
Vrijdag: 9:00 – 17:30
Zaterdag: 8:00 – 16:00
Zondag & maandag: gesloten

Adres

Hoogstraat 29a
1541 KW
Koog a/d Zaan